Picit változik

Sziasztok!

Jó régen nem posztoltam itt, de minden változik. Picit minden változik. Lecseréltem a sablont, picit módosítottam is. Kitettem egy pici Facebook-tetszik gombot is, ha valaki meg akarja osztani a rajzokat, akkor ne emiatt legyen nehéz.

Nemsoká kiteszem az eddig készült és Párkockán publikált Tombatokat is, hogy szépen meglegyenek itt, hisz ide is valók.

Párkocka.hu

Megszakítjuk adásunkat egy fontos közlemény miatt. Elindult a Párkocka.hu sztripportál Marabu, Göndöcs Gergely, Grafitember és jómagam közreműködésével. Remélem, tetszeni fog nektek. Köszi a figyelmet.

Újra kamázom

Kedves Közönség!

Lassan megint el kell dönteni, melyik három új strip kerüljön ki a Kukori.ca blogjára, úgyhogy kattingassatok a like Újra kamázom humoros kép, vicces képregény szavazás kamázom kamázom gombra, és segítsetek kiválasztani a három új befutót. Szavazni minden sztipre lehet, de csak a november 11-e utáni legtöbb voksot kapott három megy tovább a Kukori.ca-ra.

A szavazás előreláthatóan december 21. éjfélig tart.

Písz

Kedves látogató!

Hétköznapi robottörténeteket olvashattok itt, melyeket időről-időre osztunk meg veletek. Értéklejétek a kamázós rendszer segítségével, kommentáljátok, a legjobb három sztrip minden hónapban kikerül a kukori.ca blogjára.

A figurákat Tom Murphy készítette és 1999-ben egy dingbat fontban foglalta össze és adta közre honlapján, ezeket a grafikákat használom fel a csíkokhoz. Néha meg én rajzolok. Az rólunk az alkotókról többet a Magunkról cím alatt olvashattok.